Home                                  Galleri                                  Artsliste                                  Artikler & Links                                  Uge 41
 

Data:

Billederne er taget med Canon eos 50D + 17-85 mm IS USM

Links:

Billeder af Karmindompap på Netfugl her

Oplysning:

Hannen fra det lokale ynglepar af Karmindompap ved Blåvand Fyrhave. Billederne er taget med mit normalobjektiv, så oplevelsen var ganske nær i Swarovski og var med til at gøre netop denne dag helt fortryllende.

Det startede med et vildt sats, da søndagens fund af Spottesanger faldt samtidig med tungt regnvejr og blæsevejr natten til mandag, hvilket fortsatte det meste af dagen. Jeg valgte derfor at tage formiddagen fri fra arbejde om tirsdagen, og tog til Blåvand Fuglestation allerede mandag eftermiddag for at eftersøge Spotten i felten om aftenen og med mulighed for nogle morgentimer tirsdag formiddag inden turen igen skulle gå mod arbejdet i Herning. Grundet det dårlige vejr, var det meget vanskeligt mandag aften, og jeg så kun få fugle i krattene. Tirsdag morgen bød derimod på strålende solskin, og efter kun kort tid i felten kom det overraskende telefonopkald til Henrik Knudsen, at Spottesangeren var genfundet syngende i fyrhaven kun få hundrede meter væk!

 

 

 

 

 

Karmindompap - (Carpodacus erythrinus) - Blåvand d. 8/6 2010

 

Karmindompap, Blåvand d. 8/6 2010

 

Karmindompap, Blåvand d. 8/6 2010

 

Karmindompap, Blåvand d. 8/6 2010

 

 

Copyright 2005-2011 © Ulf Eschou Møller